Open tuinen

Vanaf 2014 stellen wij onze tuin open. Het is een gevarieerde tuin met zowel oude fruitbomen als vele jonge aanplantingen. De permacultuurprincipes zitten verweven in het gehele ontwerp dat stapsgewijs nog steeds verder ontwikkeld.  

  • 21-04-2014: 'Leven met bomen'. Open tuindag in het teken van bomen. tav Dag van de Aarde. Wat is de meerwaarde van een boom? Info over waarom we liever niet snoeien en keuze van de soort bij aanplant. Meer uitleg vind je hier. In samenwerking met MOW Maarkedal.

 

  • 18-05-2014: Open NatuurTuinen dag. Hoe kunnen we de natuur integreren in onze tuin? Welke planten zijn nuttig en hoe gaan we te werk? Wat laten we beter met rust? Tevens ook voorstelling van natuurkunstwerken en mogelijkheid om iets natuurlijks te drinken...  Meer uitleg vind je hier. In samenwerking met Natuurpunt kern rondom Burreken en MOW Maarkedal.

 

  • 30-05-2014: Ecotuindagen Velt. Ontdek de geheimen van een ecologische tuin. Laat je inspireren en informeer je over een pientere, gezonde manier van tuinieren. Meer info vind je hier hierhho vhvbjkbjb  . In organisatie van Velt.

 

Iedereen is van harte welkom!

Nitterveldstraat 1 te Nukerke, Maarkedal

Tuinimpressies te Maarkedal